Εταιρικό Προφίλ

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους εμπορικούς μας εταίρους για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο βασισμένο στην αρχή της ομαδικής εργασίας που αποφέρει οφέλη για όλους.Τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης σε άλλους πελάτες ή πελάτες σε χώρες και περιοχές όπως η Νοτιοανατολική ΑσίαΒόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία.

Ιστορία

Η Changchun HuaRong Solar Camera Industry Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2008. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι για πολλά χρόνια που ασχολούνται με την παραγωγή, με πλούσια εμπειρία, σοβαρή και υπεύθυνη,έντονη αίσθηση ευθύνηςΑκολουθούμε πάντα την στρατηγική που προσανατολίζεται στην αγορά και επιμένουμε στην κατευθυντήρια γραμμή μας ότι η ποιότητα είναι η πρώτη, το κέρδος έρχεται δεύτερο.

Υπηρεσία

Προσφέροντας ευέλικτα προϊόντα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και τέλειο σύστημα εξυπηρέτησης.Αφιερώνουμε τους εαυτούς μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντα βασισμένα και εξατομικευμένη υπηρεσία για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν τις καλύτερες αποφάσειςΚάθε βήμα είναι υπό αυστηρό έλεγχο διαδικασιών για να εγγυηθούμε την υψηλότερη ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών μας.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Jacky Zhou
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)